Tik op Opties* Options in de optiebalk onderaan om een interne back-up te herstellen. Ga vervolgens naar Back-up > Zet terug vanuit back-up. Zoek een back-up die is gemaakt voordat je de wijzigingen zag. Je herstelt de back-up door aan de rechterkant van de rij op Herstel te tikken. Als de back-up afkomstig is van een gebruiker met een andere naam dan de actieve gebruiker, vraagt Proloquo2Go naar welke gebruiker je de back-up wilt herstellen.

Als Zet terug vanuit Backup grijs is, is deze optie beperkt. Schakel de optie in door terug te gaan naar het hoofdmenu van Opties. Tik op Beperkingen. Scrol omlaag en zet de instelling Zet terug vanuit back-up aan.

Interne back-ups worden alleen in Proloquo2Go bewaard. Als je Proloquo2Go per ongeluk verwijdert of als het apparaat beschadigd is, verlies je deze back-ups ook. Bovendien bewaart Proloquo2Go alleen de acht meest recente back-ups van elke gebruiker. Voor de veiligheid raden we aan dat je regelmatig back-ups buiten de app bewaart. Je kunt instellen dat Proloquo2Go een back-up bewaart in iCloud, Dropbox of Google Drive. Ook kun je back-ups op je computer bewaren via iTunes Bestandsdeling of Verbind met een computer. Meer instructies vind je in het onderdeel Support, onder Vocabulaire beschermen, herstellen en delen.