Eerst verberg je de knop Wijzig. Ga naar Opties Options> Beperkingen (op iPhone en iPod touch kun je het Opties-menu openen via de Tools pop-up Systempopup). Zet de modus Wijzig uit.

Als je alleen een wachtwoord wilt instellen voor Opties, ga je terug naar Opties > Vergrendel opties. Klik op PIN instellen.

Voer een viercijferige code in en voer die nogmaals in om je pincode te bevestigen.

Kies vervolgens een beveilligingsvraag en voer onderaan je antwoord in. Klik op Gereed.

Als je nu op Opties klikt, zal de app om je pincode vragen. Als je je PIN vergeten bent, klik je onderin op Pincode vergeten? En voer je het antwoord op de beveiligingsvraag in (niet hoofdlettergevoelig).

Als je zowel je PIN als het antwoord op de beveiligingsvraag bent vergeten, neem dan contact op met support@assistiveware.com voor hulp.

Als je de Opties-knop wilt verbergen, ga je naar de app Instellingen op je apparaat. Scrol in de lijst omlaag naar je apps. Tik op het onderdeel Proloquo2Go. Zet de optie Show options button uit.

Wanneer je de opties weer wilt wijzigen en het vocabulaire wil bewerken, ga je naar de iPad-instellingen en zet je de instelling Show options button weer aan. Vervolgens open je Proloquo2Go, ga je naar Opties > Beperkingen en zet je Modus wijzig weer aan (op groen).