Eerst verberg je de knop Wijzig. Ga naar Opties Options> Beperkingen (op iPhone en iPod touch kun je het Opties-menu openen via de Tools pop-up Systempopup). Zet de modus Wijzig uit.

Als je alleen een wachtwoord wilt instellen voor de Opties-knop, ga je terug naar Opties >Vergendelopties. Zet Vergrendel aan. Voer je wachtwoord ter bevestiging tweemaal in en tik op Bewaar.

Als je de Opties-knop wilt verbergen, ga je naar de iPad-instellingen. Scrol in de lijst omlaag naar je apps. Tik op het onderdeel Proloquo2Go. Zet de optie Show options button uit.

Wanneer je de opties weer wilt bewerken, ga je weer naar de iPad-instellingen en zet je de instelling Show options button weer aan. Vervolgens open je Proloquo2Go, ga je naar Opties > Beperkingen en zet je de Modus wijzig weer aan/op groen.