De Primaire stem leest de inhoud van de berichtenbalk en spreekt knoppen uit wanneer je erop tikt. De Secundaire stem geeft voorbeelden voor grammaticale vervoegingen. Ook leest deze stem gesproken hints voor wanneer je Scannen of Selecteer bij loslaten gebruikt als toegangsmethode.

Je kunt de stem als volgt wijzigen:

1. Ga naar Opties Options in de onderste optiebalk, uiterst rechts.
  2. Ga naar Spraak en taal.
  3. Tik op de knop Meer informatie Icon Info@2X rechts van de taal waarvoor je de stem wilt wijzigen.
  4. Afhankelijk van welke stem je wilt wijzigen, selecteer je Primaire of Secundaire stem.
  5. Wanneer je op een stem tikt in de lijst met Geïnstalleerde stemmen, wordt dit je nieuwe standaardstem.

Als de stem die je wilt gebruiken nog niet is geïnstalleerd, ga dan naar 'Een stem downloaden of verwijderen'.