Interne back-ups verwijderen

  • 1 minuten lezen

Proloquo2Go maakt automatisch een interne back-up van iedere gebruiker op elke dag dat hij of zij de app gebruikt. Om ruimte te besparen, bewaart de app alleen de acht meest recente back-ups van iedere gebruiker.

Meestal is dit genoeg om te voorkomen dat de opslagruimte op je apparaat vol raakt. Maar als je veel foto's hebt toegevoegd, kunnen de back-ups meer ruimte in beslag nemen. Specifieke back-ups die in Proloquo2Go zijn opgeslagen kun je verwijderen via de opties voor Back-up.

  1. Ga naar Instellingen* Options
  2. Selecteer Back-up.
  3. Ga naar Verwijder back-ups.
  4. Tik rechtsboven in het Instellingen-menu op Wijzig.
  5. Tik links van de back-up die je wilt verwijderen op het rode minnetje Delete. Tik vervolgens aan de rechterkant op de knop Verwijder. Als je alle back-ups van een gebruiker wilt verwijderen, tik je onder de bijbehorende lijst met back-ups op Verwijder alle back-ups.
Verwijder alle back-ups.

*Op iPhone en iPod touch vind je de Instellingen-knop in de Tools pop-up, uiterst links in de onderste optiebalk.

Knoppen en mappen delen met andere apparaten De knoppen Wijzig en Instellingen verbergen of tonen

Was dit artikel nuttig voor je?

Bedankt voor je feedback.

We zullen dit e-mailadres alleen gebruiken om op je bericht te reageren.