Stemmen kun je gratis downloaden in de opties voor Spraak en taal.

1. Zorg eerst dat je een goede internetverbinding hebt.
  2. Ga naar Opties* Options in de onderste optiebalk, uiterst rechts.
  3. Ga naar Spraak en taal.
  4. Als je een tweetalige gebruiker hebt, tik je op de knop Meer informatie Icon Info@2X rechts van de taal waarvoor je een stem wilt downloaden.
  5. Tik op Primaire stem of Secundaire stem. Als je een stem downloadt, verandert de standaardstem waarmee Proloquo2Go spreekt niet. Het maakt dus niet uit welke optie je kiest.
  6. Ga naar de lijst met Downloadbare stemmen. Let op: eventueel moet je naar beneden scrollen.
  7. Tik op het luidsprekertje Speaker in de rij van een stem om een naar een voorbeeld te luisteren.
  8. Tik op de rij om een stem te downloaden. Tik vervolgens op Download om de download te starten.
  9. Wacht totdat de stem is gedownload. Je kunt Proloquo2Go gewoon blijven gebruiken terwijl je stemmen downloadt.

Een stem verwijderen

In het algemeen komt het zelden voor dat je stemmen moet verwijderen. Maar als je weinig opslagruimte over hebt op je apparaat, kan dit handig zijn.

1. Ga naar Opties Options in de onderste optiebalk, uiterst rechts.
  2. Ga naar Spraak en taal. Tik op de knop Meer informatie Icon Info@2X rechts van de taal waarvoor je een stem wilt downloaden.
  3. Tik op Primaire stem of Secundaire stem. Als je een stem verwijdert, wordt deze uit de hele gebruiker verwijderd. Het maakt dus niet uit welke optie je kiest.
  4. Tik rechtsboven in het Opties-menu op Wijzig.
  5. Tik links van de stem die je wilt verwijderen op het rode minnetje Delete.
  6. De knop Verwijder wordt weergegeven. Tik hierop. Als de stem op dit moment wordt gebruikt, zie je een waarschuwing. Als je door wilt gaan met verwijderen, tik je op Verwijder. Anders tik je op Annuleer.