We raden je aan om voor de zekerheid éérst een back-up van je vocabulaire op te slaan in Dropbox of Google Drive, of op je computer. De stapsgewijze uitleg hierover vind je in het sectie 'Hulp & Support', onder 'Vocabulaire beschermen, herstellen en delen'.

Zodra de back-up is opgeslagen, update je zo nodig het besturingssysteem van je apparaat. De handleiding vind je op de site van Apple

Daarna open je de App Store en ga je naar het onderdeel Updates. Scrol omlaag totdat je Proloquo2Go in de lijst zien staan, en tik op Update.

Voor meer informatie om een back-up te maken, neem een kijkje onder Vocabulaire beschermen, herstellen en delen.