Wijzig hiervoor de instellingen voor de Secundaire stem. Zo open je deze instellingen:

1. Ga naar Opties Options in de onderste optiebalk, uiterst rechts.
  2. Tik op de knop Meer info Icon Info@2X naast de naam van de taal.
  3. Secundaire stem staat waarschijnlijk ingesteld op Zelfde als primaire stem. Tik op de instelling.

Als je een andere stem wilt gebruiken, tik je opnieuw op Secundaire stem. Daarna tik je op een andere stem uit de lijst met Geïnstalleerde stemmen om deze te selecteren. Als de stem die je wilt nog niet is gedownload, ga dan naar 'Een stem downloaden of verwijderen'.

Je kunt ook dezelfde stem als je Primaire stem gebruiken, maar veranderen hoe de stem klinkt. Wijzig hiervoor de instellingen voor het Relatief volume, de Spreeksnelheid en/of Stemaanpassing (hoogte).