Je kunt dit probleem vaak oplossen door je iPhone en Apple Watch geforceerd te herstarten.

1. Je kunt je iPhone geforceerd herstarten door de Thuisknop en de Sluimerstandknop ingedrukt te houden totdat je het Apple-logo ziet.
  2. Je kunt je Apple Watch geforceerd herstarten door de Digital Crown en de Zijknop ingedrukt te houden totdat je het Apple-logo ziet.

Als je wijzigingen daarna nog steeds niet worden gesynchroniseerd, kun je de app Proloquo2Go voor Apple Watch verwijderen en opnieuw installeren. Dit heeft geen invloed op Proloquo2Go op je iPhone.

1. Open de Watch-app op je iPhone.
  2. Scrol omlaag naar de lijst Geïnstalleerd op Apple Watch. Tik op Proloquo2Go.
  3. Zet Toon app op Apple Watch UIT. Wacht tot Proloquo2Go is verwijderd.
  4. Tik op < Mijn Watch om terug te gaan naar het hoofdscherm van de Watch-app.
  5. Scrol omlaag naar de lijst Beschikbare apps. Tik naast Proloquo2Go op Installeer.