Proloquo2Go
Je kunt Proloquo2Go delen met de andere Apple Accounts die aan jouw Apple Account zijn gekoppeld via Delen met gezin. De app zelf blijft officieel verbonden aan de account die is gebruikt bij de aanschaf. Voor onze apps dien je ook de functionaliteit Aankopen delen te activeren. Als je zowel Delen met gezin als Aankopen delen goed hebt ingesteld, kun je de app delen. Je vindt hier meer informatie: Materiaal en apps downloaden die je gezinsleden hebben gekocht. [https://support.apple.com/nl-nl/HT201085]
Als je eenmaal een app hebt aangekocht, kun je die gratis en voor niets opnieuw overzetten op een nieuw apparaat. Eerst dien je op dit nieuwe apparaat in te loggen met de Apple Account waarmee je Proloquo2Go de eerste keer hebt aangekocht en gedownload. Je kunt hier de precieze instructies vinden: https://support.apple.com/nl-nl/HT211841. Wanneer je Proloquo2Go opnieuw gedownload hebt, zijn al je aanpassingen nog niet overgezet. Je kunt op het oorspronkelijke apparaat een back-up van Proloquo2Go aanmaken en die back-up op je nieuwe apparaat openen. Je vindt op onze website de stappen die je kunt zetten voor het opslaan en delen van back-ups: Vocabulaire beschermen, herstellen en delen. [https://www.assistiveware.com/nl/support/proloquo2go/beschermen-delen]
Als je het vocabulaire in Proloquo2Go op verschillende apparaten hetzelfde wilt laten zijn, dien je een back-up van de meest recente versie van het vocabulaire met je andere apparaten te delen. Instructies kun je vinden op onze website: [https://www.assistiveware.com/nl/support/proloquo2go/beschermen-delen].