1. De reservekopie naar je apparaat verplaatsen

Je kunt nu de reservekopie naar het apparaat met Proloquo4Text verplaatsen. Open iTunes en sluit je apparaat via de oplaadkabel aan op je computer. Volg dan de onderstaande stappen:

1. Klik linksboven in het iTunes-venster op het pictogram van je apparaat.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Bestandsdeling.
  3. Klik in de lijst met apps op Proloquo4Text.
  4. Klik onderaan de lijst met Proloquo4Text-documenten op Voeg toe…
  5. Zoek en selecteer het reservekopieën dat je naar je apparaat wilt verplaatsen (namen van reservekopieën eindigen op .p4tbk). Klik op Voeg toe. Het bestand wordt nu toegevoegd aan Proloquo4Text op je apparaat.

2. De reservekopie herstellen in Proloquo4Text

Ga op je apparaat naar Proloquo4Text om het herstellen van de reservekopie te voltooien. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Opties Proloquo4Text 32Px Icon Options in de optiebalk onderaan.
  2. Ga naar Reservekopieën.
  3. Tik op Zet reservekopie terug.
  4. Kies de reservekopie die je wilt herstellen en tik op Herstel ‘[naam]’ om dit te bevestigen.
  5. Wacht tot Proloquo4Text klaar is met het herstellen van de reservekopie.