1. Een reservekopie voorbereiden voor exporteren

Eerst moet je Proloquo4Text vertellen welke reservekopie iTunes mag gebruiken.

1. Ga naar Opties Proloquo4Text 32Px Icon Options.
  2. Ga naar Reservekopieën en tik op Exporteer reservekopieën.
  3. Zoek in de lijst de reservekopie die je wilt exporteren. Let op: eventueel moet je naar beneden scrollen. Wanneer je het bestand vindt, tik je erop.
  4. Selecteer in het pop-upmenu Exporteer naar iTunes.
  5. Wacht tot de voortgangsbalk vol is. Het bericht 'De reservekopie is geëxporteerd naar iTunes' wordt weergegeven. Tik op OK.

2. Je reservekopie bewaren

Nu kun je via iTunes de reservekopie die je hebt geëxporteerd uit Proloquo4Text bewaren op je computer.

1. Sluit je apparaat via de oplaadkabel aan op je computer.
  2. Klik linksboven in het iTunes-venster op het pictogram van je apparaat.
  3. Klik in de linkerzijbalk op Bestandsdeling.
  4. Selecteer in de lijst met apps Proloquo4Text.
  5. Nu zie je een lijst met bestanden. Reservekopieën eindigen op de extensie .p4tbk. Selecteer het bestand dat je wilt bewaren en klik op Bewaar in...
  6. Je kunt de naam van het bestand wijzigen. Zorg wel dat het bestand nog steeds eindigt op .p4tbk. Selecteer de locatie waarin je het bestand wilt bewaren en klik op Bewaar.