1. Ga naar Opties Proloquo4Text 32Px Icon Options in de optiebalk.
  2. Ga naar Weergave.
  3. Elk Snelblok wordt afzonderlijk weergegeven. Je kunt kiezen of je de Snelblokken wilt weergeven of verbergen en aan welke kant van het scherm je ze wilt zien. Ook kun je het Weergavetype van Zinnen en Snelspraak wijzigen. Op de iPhone kun je alleen instellen of je een Snelblok wilt weergeven of verbergen.

Je kunt alle Snelblokken aan beide kanten van het scherm verbergen door op de schakelaar voor zichtbaarheid te tikken. Deze schakelaars zitten helemaal linksboven en rechtsboven Proloquo4Text Icon 32X32Px Right in de Snelblokken op de iPad, en linksboven Proloquo4Text 32Px Icon Showhide Bottom in de Snelblokken op de iPhone.