Als je wijzigingen hebt aangebracht die je wilt bewaren, moet je eerst een nieuwe back-up maken. Als je een bestaande back-up wilt exporteren, kun je deze stappen overslaan.

1. Ga naar Opties > Reservekopieën
  2. Tik op een van de opties voor Kopieer boven aan het menu.
  3. Wacht tot Proloquo4Text klaar is met het maken van de reservekopieën.

Je reservekopie kiezen en exporteren

1. Ga naar Opties > Reservekopieën > Exporteer Reservekopieën.
  2. Tik in de lijst op de reservekopie die je wilt exporteren. Let op: eventueel moet je naar beneden scrollen.
  3. Selecteer Deel en tik vervolgens op het AirDrop-symbool om te exporteren met AirDrop.

4. Tik op het apparaat waarnaar je de back-up wilt exporteren. (Als je apparaat niet verschijnt, ga dan naar de Instellingen app op het ontvangende apparaat. Tik op Algemeen > Airdrop en selecteer Iedereen gedurende 10 minuten).

5. Zodra je het item via AirDrop hebt geaccepteerd, tik je op het ontvangende apparaat op de back-up die je wilt herstellen. (Als je er nog eens naar moet zoeken, zoek dan op Bestanden op je ontvangende apparaat).

6. Tik op de knop Deel en selecteer Proloquo4Text. Je kunt de reservekopie nu direct terugzetten of opslaan voor later. Je kunt back-ups die via AirDrop verzonden zijn, op dezelfde manier openen als handmatige back-ups op het apparaat.