Het is vaak handig als je een hoofdgebruiker hebt en een andere gebruiker waarmee je wijzigingen kunt testen. Voor veel docenten en therapeuten is het handig om een afzonderlijke gebruiker aan te maken voor elke leerling of cliënt.

1. Ga naar Opties Proloquo4Text 32Px Icon Options in de optiebalk.
  2. Tik op Gebruiker.
  3. Onderaan de lijst met gebruikers zie je twee opties: Niewe gebruiker en Dupliceer bestaande gebruiker. Met Nieuwe gebruiker maak je een nieuwe gebruiker zonder aanpassingen. Met Dupliceer bestaande gebruiker maak je een nieuwe gebruiker en kopieer je alle instellingen van een gebruiker die al op het apparaat staat.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gebruiker te maken. Je mag niet dezelfde gebruikersnaam kiezen als andere gebruikers die al in het apparaat staan.