Snelblokken

Op de iPad staan de Snelblokken in de vensters aan de linker- en rechterkant wanneer je de iPad horizontaal vasthoudt, en boven het toetsenbord wanneer je hem verticaal vasthoudt.

Op de iPhone staan de Snelblokken in een los venster onderaan het scherm. Daarnaast zijn de snelblokken Woordvoorspelling en Zinsvoorspelling niet beschikbaar.

Op de iPhone kun je dezelfde bewerkingsfuncties gebruiken als op de iPad. De items of categorieën staan alleen niet op hetzelfde scherm als de eigenschappen.

Op de iPhone moet je eerst het toetsenbord verbergen om de Snelblokken te kunnen gebruiken. Tik hiervoor in de linkerbovenhoek van het toetsenbord op de knop Open/sluit toetsenbord.

Voorspelling

Op de iPad wordt Zinsvoorspelling automatisch ingeschakeld.

Op de iPhone kun je Zinsvoorspelling gebruiken door in de rechterbovenhoek van het toetsenbord onder Woordvoorspelling op het vierkantje Proloquo4Text Icon Helpsupport 32X32Px te tikken. Je kunt Zinsvoorspelling ook uitschakelen. Dat doe je zo:

1. Ga naar Opties Proloquo4Text 32Px Icon Options.
  2. Ga naar Voorspelling.
  3. Je kunt Zinsvoorspelling in- of uitschakelen.