Minimale vereisten voor Proloquo2Go:

De app Proloquo2Go neemt ongeveer 900 MB ruimte in beslag, voor er gebruikers aangemaakt of gepersonaliseerd zijn. Er is meer ruimte nodig als je meer stemmen downloadt, foto’s gebruikt en automatische back-ups van Proloquo2Go gaat maken. 32 GB zal voor veel gebruikers voldoende zijn. Maar als je andere apps gebruikt of veel foto’s en filmpjes op je apparaat opslaat, kan het zijn dat je ruimtegebrek krijgt.
De huidige versie van Proloquo2Go vereist iOS 12.4 of meer. Als je een nieuw apparaat gaat kopen, raden we je aan om het nieuwste model aan te schaffen, als dat lukt.
Een lijst met iPads die samengaan met de huidige versie iPadOS, versie 16, vind je hier: https://www.apple.com/nl/ipado...

Een lijst met iPhones en iPod touch apparaten die samengaan met het huidige iOS 16 vind je hier: https://www.apple.com/nl/ios/ios-16/