Het is niet mogelijk om Proloquo2Go aan te kopen zonder een apparaat met een iOS/iPadOS 15,6 of hoger. Bedenk dat als je een Mac computer hebt en Proloquo2Go via die computer aanschaft, het dan gaat om de Mac-versie. Deze versie gaat niet samen met een iPad.

Je kunt de app wel aanschaffen op een compatibel apparaat van een ander en later downloaden op je eigen apparaat of een ouder apparaat.

De instructies zijn:

Zonder apparaat:

Om Proloquo2Go te kopen zonder eigen apparaat, zoek je een apparaatmet met minstens iOS versie 15.6. Log hierop in met jouw Apple ID en doe de aankoop in de App Store. De app is dan gelinkt aan jouw Apple ID. Je kan dan later de app downloaden op je eigen apparaat. Voor instructies, zie Apple's website: https://support.apple.com/nl-n...

Op een ouder apparaat:

Om Proloquo2Go te kunnen kopen is iOS-versie 15.6 of later vereist. Je kan de app wel gebruiken op oudere toestellen. Je krijgt dan de meest compatibele versie aangeboden. De Nederlandse vocabulaire is toegevoegd sinds Proloquo2Go versie 5, de oudste iOS-versie hiermee compatibel is iOS 10.3.3. De aankoop dien je eerst te doen volgens de stappen zoals hierboven beschreven.