Ja dit kan. Je kan de app kopen met jouw Apple ID op een compatibel toestel en later downloaden op jouw eigen toestel of op een ouder toestel. De instructies zijn:

Zonder toestel:

Om Proloquo2Go te kopen zonder eigen toestel, zoek een toestel met minstens iOS versie 12.4, log hierop in met jouw Apple ID en doe de aankoop in de Apple App Store. De app is dan gelinkt aan jouw Apple ID. Je kan dan later de app downloaden op jouw toestel. Voor instructies, zie Apple's website: https://support.apple.com/nl-n...

Op een ouder toestel:

Om Proloquo2Go te kunnen kopen is iOS-versie 12.4 of later vereist. Je kan de app wel gebruiken op oudere toestellen, je krijgt dan de meest compatibele versie aangeboden. De Nederlandse vocabulaire is toegevoegd sinds Proloquo2Go versie 5, de oudste iOS-versie hiermee compatibel is iOS 10.3.3. De aankoop dien je eerst te doen volgens de stappen zoals hierboven beschreven.