Maar we weten dat dit niet voor iedereen de beste oplossing is. Grammaticapop-ups kunnen verwarrend zijn voor gebruikers die nog niet goed kunnen scannen. De communicatie kan ook trager verlopen omdat er extra stappen zijn. Indien nodig kun je de grammaticapop-ups uitzetten tijdens het scannen. Zo schakel je alle grammaticapop-ups uit:

1. Ga naar Opties* Options in de onderste optiebalk, uiterst rechts.
  2. Selecteer Grammatica. Als je een tweetalige gebruiker hebt, selecteer je ook je taal.
  3. Zet Grammaticale ondersteuning op UIT.

Je kunt ook beheren bij welke woordsoorten grammaticapop-ups worden geopend. Ook kun je het aantal werkwoordsvormen dat wordt weergeven in de pop-ups beperken. Voor meer informatie lees je 'Grammaticapop-ups configureren'.