Wat moet ik doen als ik Proloquo2Go van mijn apparaat heb verwijderd?

Als Proloquo2Go onbedoeld wordt verwijderd kun je de app opnieuw downloaden via het iTunes-account waarmee je hem hebt aangeschaft. 

Jouw gekochte apps vind je in de App Store onder Aankopen. Staat Proloquo2Go hier niet bij, dan is de app mogelijk verborgen. Verborgen aankopen maak je zichtbaar via iTunes op een computer. De handleiding vind je hier: https://support.apple.com/nl-nl/HT201322

Als je Proloquo2Go opnieuw downloadt, dan ontbreken je persoonlijke instellingen. Heb je Proloquo2Go en een iCloud-account dat gekoppeld is aan je apparaat, dan is er mogelijk een automatische back-up van de Proloquo2Go-gebruiker(s) in iCloud opgeslagen. Maak eerst een nieuw gebruikersprofiel aan door de instructies op het scherm te volgen. Daarna ga je naar Opties > Back-up > Zet terug vanuit back-up. Tik op Externe back-ups tonen. Herstel de back-up die is gemaakt voordat je de app verwijderde.

Is er geen iCloud-account gekoppeld aan je apparaat, dan worden de automatische back-ups uitsluitend opgeslagen in de app. Die gaan verloren zodra je de app verwijdert. Heb je een andere dienst gebruikt om back-ups handmatig op te slaan, dan kun je die importeren om Proloquo2Go te herstellen. Voor de handleiding ga je naar Hoe kan ik een back-up van mijn vocabulaire maken, of mijn vocabulaire exporteren/herstellen? (Engelstalig)

Tot slot is het mogelijk om te voorkomen dat apps worden verwijderd. Voor meer informatie ga je naar Hoe kan ik voorkomen dat apps worden verwijderd? (Engelstalig)

Was this answer helpful for you?