Hoe herstel ik een gewist vocabulaire of maak ik aanpassingen ongedaan?

Proloquo2Go slaat automatisch interne back-ups op. Is er een vocabulaire onbedoeld verwijderd, of wil je aanpassingen ongedaan maken, dan kun je Proloquo2Go herstellen naar een eerdere back-up. Hiervoor ga je naar Opties (tandwieltje). Tik op Back-up > Zet terug vanuit back-up en selecteer de back-up die is gemaakt voordat je vocabulaire werd verwijderd, of er problemen ontstonden. 

Zie je geen back-ups staan in het menu? Dan zijn ze misschien gewist. Je kunt de app herstellen vanuit een externe back-up als Automatische back-up in iCloud is ingeschakeld, of als er een Dropbox- of Google Drive-account is gekoppeld aan de Proloquo2Go-gebruiker. Heb je back-ups handmatig extern opgeslagen, dan kun je deze importeren om Proloquo2Go te herstellen. Voor de handleiding ga je naar Hoe kan ik een back-up van mijn vocabulaire maken, of mijn vocabulaire exporteren/herstellen? (Engelstalig)

Was this answer helpful for you?