Slaat Proloquo2Go automatisch extern back-ups op?

Elke dag dat je Proloquo2Go gebruikt, maakt de app automatisch een interne back-up. In Proloquo2Go worden automatische back-ups alleen in de app opgeslagen. Verwijder je deze app, dan verlies je dus ook je back-ups.

In Proloquo2Go kun je instellen dat de back-ups van elke gebruiker automatisch worden opgeslagen in iCloud. Deze optie is standaard ingeschakeld. Let op: alleen de meest recente back-up van iedere gebruiker wordt opgeslagen in iCloud. 

Je kunt ook instellen dat Proloquo2Go de automatische interne back-ups opslaat in Dropbox of Google Drive. Om te voorkomen dat de opslagcapaciteit van je profiel vol raakt, worden per gebruiker en per apparaat alleen de drie meest recente back-ups bewaard. Zodra je grote veranderingen aanbrengt, raden we je met klem aan om ook handmatig back-ups op te slaan in Dropbox of Google Drive, of op je computer via iTunes Bestandsdeling of Verbind met een computer (over WiFi). Voor de handleiding ga je naar Hoe kan ik een back-up van mijn vocabulaire maken, of mijn vocabulaire exporteren/herstellen? (Engelstalig)

Was this answer helpful for you?